Augustpriset Live

I år arrangeras för första gången Augustpriset Live, ett exklusivt event på Kulturhuset i Stockholm där en bokälskande publik har möjlighet att möta de Augustnominerade författarna bara några timmar efter att de tillkännagivits under en presskonferens. Publiken får chansen att möta författarna genom modererade diskussioner på scen, personliga samtal och boksignering. Den 19:e oktober på Kulturhuset i Stockholm kommer Sveriges mest aktuella författare att prata om sina böcker och författarskap.

Vi ska få till världens kortaste bokmässa med Sveriges bästa böcker, mingel, barsamtal, författarsamtal – en liten minifest för alla nominerade. Det ska bli roligt att få blanda friskt mellan de olika kategorierna och spännande att lösa upp gränserna! säger Daniel Sjölin som är kvällens samtalsledare.

Samtalen hålls mellan 17.30 och 19.00 och kommer att direktsändas från Kulturhuset på Augustprisets sajt,  www.augustpriset.se.

Fram till kl. 17.00 den 19 oktober har du chansen att ställa frågor till de nominerade författarna! Ställ din fråga på Twitter eller Augustprisets Facebooksida under #AugustLive. En del av spörsmålen kommer vi att diskutera på scenen under kvällen. 

På Augustprisets Facebooksida kommer vi även att tävla ut biljetter till Augustpriset Live för dem som vill komma till eventet på Kulturhuset. Missa inte det!

Journalister kan läsa mer och anmäla sig här.