Kalendarium

Augustturné: Uppsala

13 nov

Välkommen till en kväll där vi pratar om författarskap, böcker och Augustprisets betydelse. Den 13 november kl. 19.00 - 20.00 gästas Akademibokhandlen Uppsala Stora Torget av några av de författare som nominerats till Augustpriset 2019: Steve Sem-Sandberg, Per Gustavsson, Nina Ulmaja och Alexandra Borg. Moderator är Johanna Åberg Lundén, kulturchef på Upsala Nya Tidning.

Augustturné: Stockholm

12 nov

Välkommen till en kväll där vi pratar om författarskap, böcker och Augustprisets betydelse. Den 12 november kl. 17.30 - 18.30 gästas Akademibokhandeln Stockholm Mäster Samuelsgatan av några av de författare som nominerats till Augustpriset 2019: Daniel Gustafsson, Jenny Jägerfeld, Sara Stridsberg och Sara Lundberg. Moderator är Yukiko Duke, välkänd litteraturkritiker.

Augustturné: Lund

5 nov

Välkommen till en kväll där vi pratar om författarskap, böcker och Augustprisets betydelse. Akademibokhandeln Gleerups i Lund gästas den 5 november kl. 19.15 - 20.15 av några av de författare som nominerats till Augustpriset 2019: Olivia Bergdahl, Oskar Kroon och Peter Handberg. Moderator är Ida Ölmedal, kulturchef på Sydsvenskan.